e-Learning Actualiteiten duurzaamheid

Registreer of login om alle onderdelen te bekijken

Studiebelasting: 3 uur

De wereld van vandaag staat voor uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, sociale rechtvaardigheid en milieubescherming. Deze uitdagingen hebben directe gevolgen voor de financiële sector en de manier waarop we omgaan met geld. Als financieel adviseur is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zodat je je klanten een actueel advies kunt geven dat aansluit bij hun behoeften en waarden. In de e-Learning Actualiteiten duurzaamheid gaan we dieper in op de essentiële rol die duurzaamheid speelt in het hedendaagse financiële advies.

We behandelen verschillende actualiteiten op het gebied van duurzaamheid, variërend van groene investeringen en duurzame financieringsmogelijkheden tot subsidies om de duurzaamheidstransitie te versnellen. We zullen de meest recente trends, best practices en wettelijke vereisten verkennen, zodat je als financieel professional goed geïnformeerd bent en de juiste instrumenten in handen hebt om duurzaamheid te integreren in je financiële adviesgesprekken.

Als je de e-learning hebt besteld, kun je deze starten door hieronder te klikken op 'Introductie'.

Geen toegang

U heeft momenteel nog geen abonnement op deze opleiding. Sluit direct een abonnement af en krijg direct toegang tot deze opleiding.

  • Studieboek downloaden
  • Samenvatting lezen
  • Opdrachten maken en feedback bekijken
  • Altijd een actueel overzicht