e-Learning AI en ChatGPT

Registreer of login om alle onderdelen te bekijken

Studiebelasting: 3 uur

AI en ChatGPT, je hoort er tegenwoordig steeds meer over. Sterker nog: veel mensen vergelijken de introductie van AI met de invoering van bijvoorbeeld de computer. Binnen het AI-landschap volgen ontwikkelingen elkaar razendsnel op en het is de verwachting dat AI over een tijdje niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Maar wat zijn AI en ChatGPT eigenlijk en hoe kun je deze tools inzetten voor je dagelijkse werkzaamheden? Tijdens onze opleiding AI en ChatGPT staan we stil bij de meest relevante aspecten en leer je AI te integreren in je leven, zowel privé als zakelijk.

Binnen de e-learning beginnen we met een introductie tot AI. Wat is het, waar komt het vandaan, waarom is het opeens zo populair en wat zijn de bestaande en toekomstige toepassingen van AI? Vervolgens gaan we in op ChatGPT. Waar moet je nou rekening mee houden als je ChatGPT gaat gebruiken? Wat is een prompt en hoe zorg je ervoor dat AI ook de gewenste output levert?

De opleiding bestaat niet alleen uit theorie, maar bevat ook verschillende praktische onderdelen, waarbij je zelf aan de slag gaat met ChatGPT. Je gaat aan de slag met diverse casuïstiek.

Future Focus
De e-Learning AI en ChatGPT is ontwikkeld in samenwerking met Future Focus, een onderneming met ruime ervaring in het aanbieden van workshops op het gebied van AI. De e-Learning AI en ChatGPT bevat bijna 3 uur aan videocontent, waarin jij wordt bijgepraat over alles dat AI en ChatGPT te bieden hebben!

Geen toegang

U heeft momenteel nog geen abonnement op deze opleiding. Sluit direct een abonnement af en krijg direct toegang tot deze opleiding.

  • Studieboek downloaden
  • Samenvatting lezen
  • Opdrachten maken en feedback bekijken
  • Altijd een actueel overzicht