Gecertificeerd aankoopbegeleider

Registreer of login om alle onderdelen te bekijken

Studiebelasting: 17 uur

Als hypotheekadviseur wil je jouw klanten ook begeleiden bij de aankoop van een woning. Volg daarom de opleiding tot Gecertificeerd aankoopbegeleider. Je wordt getraind in alle aspecten van het aankoopproces en leert je klant op professionele wijze te begeleiden van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de woning bij de notaris.Tijdens de opleiding doe je veel theoretische kennis op, maar wordt er vooral aandacht besteed aan de praktische invulling van deze theorie. Aan het eind van de opleiding kun je deelnemen aan het examen.

De opleiding bestaat uit 5 bijeenkomsten van één dagdeel. De theorie staat in een fraaie syllabus, die handig is als naslagwerk. Daarnaast werken we met casuïstiek en opdrachten. Tijdens de bijeenkomsten worden voornamelijk praktische toepassingen besproken.

Aan het eind van de opleiding doe je examen. Met het behaalde certificaat 'Gecertificeerd aankoopbegeleider' kun je je verzekeren bij de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars voor jouw activiteiten als aankoopbegeleider.

De Gecertificeerd aankoopbegeleiders komen in een exclusief kwaliteitsregister op www.aankoopbegeleider.nl, waarin informatie wordt verstrekt aan de consument en waarin de consument jou en jouw kantoor kan vinden.

De kosten van de opleiding bedragen € 750,-, vrij van btw (incl. syllabus en incl. examen). Het volgen van de opleiding levert tevens 6 PE SEH B punten op.

Wil je deelnemen aan deze opleiding? Meld je hier aan voor de opleiding Gecertificeerd Aankoopbegeleider.

Geen toegang

U heeft momenteel nog geen abonnement op deze opleiding. Sluit direct een abonnement af en krijg direct toegang tot deze opleiding.

  • Studieboek downloaden
  • Samenvatting lezen
  • Opdrachten maken en feedback bekijken
  • Altijd een actueel overzicht