Kwaliteit hypotheekdossiers in de praktijk

Registreer of login om alle onderdelen te bekijken

Studiebelasting: 16 uur

Je bent een professional en wil alleen het allerbeste advies geven aan jouw klant. Je verdiept je in het leven van de klant, maakt een uitgebreide inventarisatie, een duidelijke analyse, geeft begrijpelijke uitleg aan je klant, maakt zaken inzichtelijk en geeft uiteindelijk het advies dat het best past bij de situatie van de klant.

Maar dat advies moet ook worden vastgelegd in een adviesrapport. We zien dat veel banken, franchiseorganisaties en advieskantoren worstelen met de kwaliteit van het advies en dossiervorming. Soms is het advieskader niet meer up-to-date en is binnen de organisatie niet duidelijk voor de adviseurs wat nu wél en niet moet worden vastgelegd.

Hoe goed ben je eigenlijk in die vastlegging? Wanneer je het goed doet? Weet jij als adviseur exact wat je per onderdeel moet vastleggen en waarom? Hoe uitgebreid moet de inventarisatie plaatsvinden? Welke informatie is relevant voor een goed passend advies? En op welke manier maak je bijvoorbeeld de gevolgen van de life-events inzichtelijk?

Wij zijn opleiders en coaches. Wij helpen organisaties om een goede advieskwaliteit neer te zetten.

Aanmelden voor de opleiding. Klik hier.

Geen toegang

U heeft momenteel nog geen abonnement op deze opleiding. Sluit direct een abonnement af en krijg direct toegang tot deze opleiding.

  • Studieboek downloaden
  • Samenvatting lezen
  • Opdrachten maken en feedback bekijken
  • Altijd een actueel overzicht