PE SEH 2021: Adviseren in een veranderende omgeving

Registreer of login om alle onderdelen te bekijken

Studiebelasting: 9 uur

De actualiteiten in de financiële wereld volgen elkaar in rap tempo op en maatschappelijke opvattingen veranderen. De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de wereld van geld, economie en financiën. De verschillende ontwikkelingen hebben grote impact op jouw werk als financieel adviseur. Zaken als bestendig inkomen, werkloosheidsrisico en de gevolgen van de coronacrisis moeten worden meegenomen in het adviestraject.

In dit PE SEH-programma behandelen we verschillende actualiteiten die van belang zijn voor je adviespraktijk. Het programma bestaat uit een e-learning en klassikale training van één dag. In de e-learning verstrekken we basisinformatie over de bovenstaande onderwerpen. Tijdens de klassikale bijeenkomsten gaan we vervolgens de diepte in en word je aan de hand van casuïstiek en praktische tips volledig meegenomen in de toepasbaarheid van de verschillende thema’s.

Bij deelname aan het programma Adviseren in een veranderende omgeving ontvang je 6 PE SEH-punten in categorie A. Nadat je bij de klassikale training aanwezig bent geweest, geven wij de punten automatisch voor je door.

Geen toegang

U heeft momenteel nog geen abonnement op deze opleiding. Sluit direct een abonnement af en krijg direct toegang tot deze opleiding.

  • Studieboek downloaden
  • Samenvatting lezen
  • Opdrachten maken en feedback bekijken
  • Altijd een actueel overzicht